Hirdetés

Négy hét alatt hozott annyi pénzt az Aquaman és az elveszett királyság, mint a Black Adam összesen

|

A decemberben mozikba küldött film már majdnem annyi pénzt termelt, amennyibe az elkészítése került.

Hirdetés

Négy DC filmet mutatott be 2023 során a Warner Bros., és úgy tűnik, az Aquaman és az elveszett királyság az egyetlen, ami értékelhetően teljesített a mozikban. A márciusban debütált Shazam! Az istenek haragja egyértelmű bukás lett, hiszen csak 133,8 millió dollárt termelt, miközben az elkészítése önmagában 110-125 millióba került, és ebben még nincs benne a marketing; a júniusi Flash ugyancsak kiábrándító számokat hozott (200-220 milliós büdzsére jutott 271,3 millió dolláros globális bevétel), a Kék Bogár esetében pedig, bár 104-125 millió dolláros költségével olcsóbb volt, mint az előző kettő, 131 milliós bevétel nem elég arra, hogy pluszos legyen.

És akkor ott a december 21-én mozikba küldött Aquaman és az elveszett királyság, aminek számlálója most jár 396,2 millió dollárnál, pedig kiábrándítóan nyitott. Mivel ennek elkészítésére 205 milliót költöttek, nem kell már sok, hogy legalább nullára kijöjjön.

Hirdetés

Biztos, hogy pusztán Momoa szereplése is sokak számára volt jó érv a jegyvásárlás mellett, viszont az is segített, hogy egy olyan időszakban adták ki, amikor nem hogy más szuperhősös filmmel nem kellett versenyeznie, eleve nem volt sok premier. A 2022-es, 393,5 millióval záró Black Adamet némileg beárnyékolta a Fekete Párduc 2.

Mi ilyennek láttuk:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)