Hirdetés

Nehezen tudják feldolgozni a rajongók a She-Hulk seggrázós jelenetét

|

Egészen vegyes fogadtatásra lelt az Amazon: Ügyvéd harmadik részének stáblista utáni jelenete.

Hirdetés

Amikor azt gondoljuk, mindent láttunk már a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisában, jön valami, amivel újra sikerül meglepni mindenkit. A Kevin Feige-ék bátran kísérletezgetnek, és ezt a bátorságot a képregényfilmek és -sorozatok iránt érdeklődők nem mind ugyanúgy értékelik.

A She-Hulk: Attorney at Law, avagy Amazon: Ügyvéd már az első előzetesével is felkavarta a közösséget, aztán megvolt maga a premier, és úgy repkednek a vélemények, ahogy már régen nem.

Hirdetés

Látszólag senki nem volt felkészülve arra, hogy a sorozat harmadik epizódjának stáblistás jelenetében az önmagát (vagyis önmagának MCU-beli variációját) alakító rapper, Megan Thee Stallion együtt fog twerkelni a Mokánynővel.

A jelenet mindössze pár másodpercig tart, de ez elég volt ahhoz, hogy a rajongók kitérjenek hitükből, halottnak nyilvánítsák az MCU-t, és azt kiáltsák, ha Stan Lee még élne, biztos nem hagyta volna ezt jóvá. Ha a meztelenül ugrókötelezés belefért a képregények alkotóinak, bizonyára nem a twerkelésnél húzták volna meg a határt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az első pillanattól kezdve nyilvánvaló, hogy az Amazon: Ügyvéd egy vígjátéksorozat, ami amellett, hogy sokszor áttöri a negyedik falat, mer olyan dolgokat mutatni, amikhez hasonlót Marvel filmekben korábban jóformán csak a Deadpoolban láthattunk. A twerkelés az IMDb-pontszámnak nem tett jót, 5.8-ról 5.1-re csúszott le, de így is kíváncsian várjuk, mit hoz majd a folytatás. Addig meg jöhetnek tovább a mémek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)