Hirdetés

Nem a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben halljuk utoljára Kevin Conroyt Batmanként?

|

Két projektet még nem mutattak be azok közül, amiket felvettek vele a halála előtt.

Hirdetés

Nagy veszteség érte a játékvilágot is, amikor az egyik legjellegzetesebb szinkronhang, Kevin Conroy 2022-ben meghalt. Rengetegen gyászolták őt, és az biztos, hogy nélküle nem lesznek ugyanolyanok a jövőben készülő Batman-videojátékok. Már csak azért sem, mert a Jokert zseniálisan megszólaltató Mark Hamill barátja miatti szolidarításból többet nem szólaltatja meg a bóhocot

Nagy volt azonban a rajongók öröme, amikor a 2022-es The Game Awardson kiderült, hogy Conroyt még egyszer, utoljára hallhatjuk Batmanként a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben. De úgy tűnik, hogy ez csak félig igaz: videojátékban tényleg ez lehetett a színész utolsó szereplése, viszont van még két olyan be nem mutatott animációs sorozat, amin dolgozott. 

Hirdetés

Az amerikai IGN jelentése szerint az egyik a Batman: Caped Crusader animációs széria, amely az Amazon Prime Videón fog bemutatkozni, a másik pedig egy animációs film, a Justice League: Crisis on Infinite Earths - Parth Three. Az információ egy, a helyzetet jól ismerő forrástól származik, aki szerint Conroynak mindkét alkotáshoz sikerült felvennie a szövegeit a halála előtt. 

Kevin Conroy képviselője nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben, ezért a honlap megkereste a Warner Bros. Home Entertainmentet megerősítésért. A visszajelzések alapján az, ahogyan a Suicide Squad játék kezeli Batman karakterét erősen megosztja azon játékosokat, akik már játszottak vele korai hozzáféréssel: egyesek közülük aggódtak, hogy Conroy denevéremberes pályafutása méltatlanul ér véget, de ha igaznak bizonyul a fenti hír, akkor még nincs minden veszve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)