Hirdetés

Nem állsz készen a drogtól bepörgött medve tombolására, itt a Kokainmedve magyar szinkronos előzetese

|

Fekete komédia, bűnügyi thriller és egy kis vadállati horror keveredik a valós események által inspirált filmben.

Hirdetés

Bármekkora marhaságot is találnak ki a forgatókönyvírók, az élet mindig tud jobbat. Ilyen az az eset is, amelyben életét vesztette egy volt drogrendőrből lett kábítószercsempész. Andrew C. Thornton II és társa épp drogot szállított 1985. szeptember 11-én, amikor Cessnájuk elkezdett veszíteni a magasságából. Hogy könnyítsenek a gép terhén, kidobálták a szállítmányt, majd ők is kiugrottak, ám az egykori rendőr ejtőernyője nem nyílt ki.

A kiszórt drogszállítmány egy részére egészen váratlan körülmények közepette találtak a hatóságok, egy fekete medve teteme körül 40 kibontott kokainos csomag hevert. Az egy csapásra híressé vált állat egyszerűen túladagolta magát.

Hirdetés

Elizabeth Banks filmjében azért csavarnak egy kicsit a történeten, ugyanis a bekokainozott medve útjába sodor a sors számos szétcincálásra váró áldozatot: mentősöket, túrázókat, rendőröket és persze a milliókat érő szállítmány visszaszerzésén ügyködő bűnözőket is. A humorral gazdagon átitatott mészárláshoz olyan színészek adták a nevüket, az arcukat, leszakított karjukat, lábukat, mint Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich, Kristofer Hivju, Margo Martindale, Matthew Rhys és egyik utolsó szerepében a néhai Ray Liotta.

A Kokainmedvét 2023. február 23-ától vetítik majd a hazai mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)