Hirdetés

Nem biztos, hogy ez jó hír, de a Marvelek írójával bővült a Tomb Raider sorozat stábja

|

Az Amazon élőszereplős szériájának új forgatókönyvírója éppen az MCU leggyengébb alkotását hozta össze.

Hirdetés

A jövőben számos újdonságnak örülhetnek majd a Tomb Raider rajongók: videojátékos fronton például felújítva játszhatjuk újra az első három TR-játékot, és készül már a következő nagy rész is a leépítések által sújtott Crystal Dynamicsnél, eközben pedig a Netflixre animációs sorotat készül, míg az Amazon egy új filmen és egy élőszereplős szérián is dolgozik.  

Utóbbi vezető írója és producere Phoebe Waller-Bridge (Indiana Jones és a sors tárcsája, Fleabag) lett, de nem ő dolgozik egyedül a produkció forgatókönyvein, itt is írószoba működik. Ehhez csatlakozott most Megan McDonnell, akinek legutóbbi munkája az anyagilag is bukdácsoló és kritikailag is leszerepelt Marvelek volt, de van ennél jobb MCU-s referenciája is, hiszen ő is dolgozott a WandaVízión, ami legalábbis egyedi és különleges projekt volt a Marveles univerzumban, még ha nem is jött be mindenkinek.

Hirdetés

A hírt először a Variety jelentette, majd hivatalos megerősítést kapott, és McDonnell meg is osztotta gondolatait azzal kapcsolatban, hogyan közelíti meg a munkát: 

"A legtöbb történetem abból indul ki, hogy bármilyen funk, válság vagy érzés van bennem, kitalálom, hogyan fedezhetném fel azt a spekulatív fikción keresztül. Szeretek valami szokatlant csinálni. Célom, hogy meglepetést okozzak... És igyekszem olyan dolgokat írni, amiket én is meg akarok nézni."

Az élőszereplős Tomb Raider sorozatot Waller-Bridge mellett az Amazon két korábbi vezetője, a vígjátékokért és drámákért felelős Ryan Andolina és az általános ügyleteket intéző Amanda Greenblatt is executive producerekként támogatják, csak úgy, mint Dmitri M. Johnson a produkciós cégén, a dj2 Entertainmenten keresztül.

Johnson neve onnan csenghet ismerősen, hogy számos videojátékos adaptációból kiveszi a részét: résztvett a Sonic, a sündisznó filmek megvalósításában, és olyan projektek kötődnek a nevéhez, mint a Life is Strange és a Disco Elysium feldolgozások

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)