Hirdetés

Nem csak a Loki 2. évad lesz érdekes októberben a Disney+ kínálatában

|

A Disney streamingplatformja le sem tagadhatná, hogy készül halloweenre.

Hirdetés

Hónap vége van, így szokás szerint a streamingszolgáltatók sorra jelentik be, hogy milyen tartalmakat pakolnak a következő havi felhozatalukba. A SkyShowtime például többek között Sylvester Stallonéra és családjára fókuszáló The Family Stallone műsorra, valamint Cate Blanchettre épít, de készülnek a halloweenre is olyan filmekkel, mint a Fekete telefon, a Halloween és a Mosolyogj!, aminek folytatása nemrég kapott premierdátumot

Most a Disney+ is megosztotta az októberi kínálatát, amire némi plusz terhet ró az a tény, hogy a vállalat megemelte az előfizetés összegét, amely így már 3090 forintot kóstál havonta. A Disney streamingplatformja szeptemberben sok más mellett az élőszereplős A kis hableánnyal, felújított Hamupipőkével és a Nincs, aki megmentsen című horrorszenzációval igyekezett bevonzani új előfizetőket és megtartani a meglévőket, októberben viszont a paráztatásé lesz a főszerep.

Hirdetés

Elrajtol például az R.L. Stine bestseller-szériája által ihletett Libabőr sorozat, felkerül a sztárgárdával (Rosario Dawson, Owen Wilson, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis, Jared Leto) készült Kísértetkastély, láthatunk egy újabb Stephen King-adaptációt A mumus képében, továbbá a Karácsonyi lidércnyomás és a Hókusz Pókusz 30. évfordulóját is megünnepelhetjük a Disney+-on. 

Persze a kiemelt tartalom egyértelműen a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki sorozat 2. évada lesz, de megismerjük Tupac Shakur és édesanyja tanulságos történetét, valamint bemutatásra kerül egy közösségi médiabotrány is, a középpontban egy brit hírességgel, Coleen Rooney-val. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Disney+ újdonságok - 2023. október:

Filmek: 

  • Október 4. Kísértetkastély
  • Október 11. A mumus
  • Október 18. Nyugtalanság
  • Október 27. Trap Jazz
  • Október 27. LEGO Marvel Bosszúállók: Vörös kód

Sorozatok: 

  • Október 4. Dear Mama (minden rész egyszerre)
  • Október 6. Loki 2. évad (hetente új rész)
  • Október 11. Edge of the Unknown with Jimmy Chin 1. évad (minden rész egyszerre)
  • Október 13. Libabőr 1. évad (hetente új rész)
  • Október 25. Az utolsó ember a Földön 1-4. évad (minden rész egyszerre)
  • Október 25. Isten áldd meg a Petey-t! 1. évad (minden rész egyszerre)
  • Október 25. Szicília oroszlánjai (minden rész egyszerre)
  • Október - Coleen Rooney: Az igazi Wagatha-sztori (minen rész egyszerre)

Ezen felül a Gyilkos a házban 3. évadának záróepizódja október 3-tól lesz látható, az Ahsoka fináléja pedig október 4-től nézhető. Halloween kapcsán egyébként felhívta rá a figyelmet a Disney+, hogy az X-akták, a The Walking Dead és a Buffy, a vámpírok réme sorozatok minden epizódja fent van. 

Felkeltette valamelyik az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)