Hirdetés

Nem éppen John Wick-sztori: álarcosok törtek be Keanu Reeves házába

|

A színész nem volt otthon, de fegyvert így is sikerült lopniuk.

Hirdetés

Kevés John Wick filmet tudunk úgy elképzelni, hogy megérkeznek a símaszkos rosszfiúk a főhős házába, de ő nincs otthon, a valóságban viszont inkább ez tűnik az előnyösebb forgatókönyvnek. Szerda este 7 órakor ugyanis névtelen hívást kapott a rendőrség, miszerint betörés történt a színész Los Angeles-i otthonában, de amikor kiértek a helyi erők, nem találtak ott senkit. 

Később a rendőrök hajnali 1 körül ismét a helyszínre siettek, amikor az ingatlan riasztója jelzett, és itt már tényleg láttak a kamerákon több símaszkos férfit, akik az egyik ablakot betörve jutottak be a házba, de addigra már eltűntek. 

Hirdetés

A jelentések szerint az elkövetők elvittek egy lőfegyvert a házból, mielőtt elmenekültek. Azt nem tudni, hogy mást sikerült-e eltulajdonítani a betörés során, de legalább Keanu Reeves nem volt otthon abban az időben.

A nyomozók még vizsgálják a házi és a környékről készült videókat további nyomokért. Gyanújuk szerint az sem kizárt, hogy az első hívást valaki olyan ejtette meg, aki már a házat figyelte, feltehetően tesztelve a reakcióidőt. 

Nem ez az első eset, hogy a színész magánszféráját veszély fenyegeti, 2014-ben kétszer is betörtek hozzá, idén pedig egy zaklatója ellen kellett távoltartási végzést hozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)