Hirdetés

Nem meglepő, hogy melyik sorozat lett a legnépszerűbb a magyar Netflix-nézők körében 2024 első napjaiban

|

Ha fociról, vagy romantikáról van szó, akkor a hazai közönség könnyen kapható, de az első helyet most egy közönségkedvenc sorozat újabb vadhajtása érdemelte ki.

Hirdetés

Gyorsan lefutottak az ünnepek, így a karácsonyi filmek és sorozatok is a semmibe vesztek, a közönség visszatért az örök kedvenc témákhoz, ennek köszönhetően igen színes és változatos szériákat találunk a Netflix legnézettebb anyagai között Magyarországon.

Nem vagyunk meglepve azon, hogy a 2022-es FIFA Vb csapatainak történetét és küzdelmét bemutató A világbajnokság csapatkapitányai előkelő helyet kapott 2024 első napjainak hazai toplistáján, de azért megelőzte a megjelenése óta erősen futó Én és a Walter fiúk, az aranyérem ugyanakkor egy régi kedvenc új történetszálának jutott.

Természetesen A nagy pénzrablás: Berlin című sorozatról van szó, amely december 29-én rajtolt el a Netflixen, és pár nap alatt - többek közt - nálunk is első helyre küzdötte fel magát, sőt, még az eredeti Money Heist szériát is visszahozta a legnézettebb alkotások közé a Pedro Alonso által megformált Berlin karaktere és saját sztorija. Ha kedvet kaptál hozzá, ide kattintva máris elkezdheted nézni

Hirdetés

Íme a jelenleg Magyarországon legnézettebb sorozatok toplistája:

  1. A nagy pénzrablás: Berlin
  2. Én és a Walter fiúk
  3. A világbajnokság csapatkapitányai
  4. A sötétség teremtménye
  5. A korona
  6. Totál KO
  7. Ricky Gervais: Armageddon
  8. A nagy pénzrablás
  9. Látszólag normális
  10. Pokémon Concierge

Ti mit daráltok éppen? Mit ajánlanátok?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)