Hirdetés

Nem nyomott ki szemeket, fejeket sem roppantott szét, de így is győzött a Hegy

|

Technikai KO-val abszolválta ökölvívómeccsét a Trónok harca Gregor Clegane-jeként elhíresült Hafþór Björnsson.

Hirdetés

Mióta véget ért a Trónok Harca, az erőemelés izlandi világrekordere, leginkább valóságshow-terveivel, második gyermeke születésével, valamint azzal került be a hírekbe, hogy szerepelni fog a The Northman című történelmi thrillerben Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Björk, Ralph Ineson, Ethan Hawke és Willem Dafoe oldalán.

A legnagyobb visszhangot azonban kétségtelenül drasztikus fogyása keltette, ami részét képezte az Eddie Hall (szintén erőemelő) elleni bokszmeccsre való felkészülésének. Csakhogy ellenfele nem sokkal a mérkőzés előtt sérülést szenvedett, ezért végül Devon Larratt szkanderlegenda lépett a ringbe.

Hirdetés

A Björnssonnál idősebb, alacsonyabb és könnyebb beugró minden tiszteletet megérdemel, amiért jóval rövidebb felkészülési idővel is vállalta a meccset, amelynek eredménye igazából már akkor borítékolható volt, amikor a felek elfoglalták pozíciójukat egymással szemben, amíg a mérkőzésvezető ismertette a szabályokat. Larratt feltehetően arra játszott, hogy majd megpróbálja valahogy túlélni az első meneteket, hátha ellenfele hamarabb elfárad, de ha volt is ilyen taktikája, az másodpercek alatt összeomlott.

Sikerült bevinnie pár horgot, de egyik sem volt megrendítő erejű, vagyis ő fulladt ki hamarabb, és indított öngyilkos rohamokat. Óriási szerencséjére Björnsson a való életben sokkal kíméletesebb, mint a Hegy, ezért a saját lábán távozhatott egy technikai KO-t követően.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Björnsson és Hall meccsére egyébként majd később sor kerül, hiszen a rivális erőemelők kakaskodása még korántsem ért véget. Emlékeztetőül Hall 2017-ben volt a világ legerősebb embere, és máig élesen kritizálja sporttársát, amiért neki nem éles helyzetben, versenyen sikerült rekordot döntenie, hanem a saját edzőtermében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)