Hirdetés

Netflix-toplista: romantika, gyerekfilm és a karácsony mozgatja a magyar nézőket

|

Érdekesen alakul a hazai Netflix filmes toplistája így november utolsó napjaiban, gyűrűzik be a szirupos ünnepi hangulat.

Hirdetés

Nem lehet vádolni a hazai Netflix előfizetőket azzal, hogy ne lennének kíváncsiak az újdonságokra, főleg, ha romantikus filmekről van szó. A Gonenc Uyanik rendezésében készült Utolsó hívás Isztambulba (Last Call For İstanbul) múlt héten debütált a Netflix kínálatában, de pár nap alatt máris a hazai toplista élére került.

A török dráma a New York-i JFK nemzetközi repülőtéren véletlenül összekerülő két idegen történetét meséli el, akik összecserélt csomagok miatt a házasság és a hűség felfedezésére indulnak... és ha ez a leírás téged megfogott, akkor ide kattintva máris nézheted a filmet

A film értékelései nem túl meggyőzőek, de ez nem jelent gondot a hazai közönségnek, de persze a toplistára elképesztő erővel törnek be a karácsonyi filmek is, hogy hangolódjunk az ünnepekre. Ha úgy érzed, ez nem a te világod, összeszedtünk egy filmes listát, amelyeket szerintünk érdemes kipróbálni Netflixen, de természetesen ennek kapcsán is heves véleménycsere alakult ki a szerkesztőségben, hiába, az ízlés nem objektív mérce, és erről vitatkozni olyan, mint építészetre táncolni, de mégis mindig belecsúszik az ember.

Hirdetés

De lássuk, miket is néznek most a magyar Netflix-előfizetők:

  1. Utolsó hívás Isztambulba
  2. Leó
  3. Minden idők legjobb karácsonya
  4. A grincs
  5. A gyilkos
  6. Gonosz csoda
  7. Könnyen jött milliók
  8. Karácsonyi krónikák
  9. Karácsonyi románc
  10. Elena tudja

Szerintetek mi az a film, amit mindenképpen érdemes mostanában megnézni Netflixen? Adjatok tanácsot nekünk, egymásnak!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)