Hirdetés

Nézd meg a Super Bowl LVIII összes előzetesét!

|

Összeszedtük a legfontosabb trailereket, amiket a Super Bowl LVIII szünetében vetítettek le.

Hirdetés

A Super Bowl LVIII félidei nagy szünetét természetesen most sem hagyták ki a nagy filmstúdiók, a reklámszünet értékes másodperceit (30 másodpercért nem kevesebb, mint 7 millió dollárt kellett fizetni) pedig arra használták, hogy a 2024-es év legjobban várt filmjei közül emlékeztessék párra a potenciális nézőközönséget. Óriási meglepetést ezúttal nem dobtak be, a legnagyobb durranás mindenképp a harmadik Deadpool mozi kedvcsinálója volt, de ennek érkezésére azért erősen számítani lehetett. 

Alább meg tudjátok nézni a ma hajnalban érkezett trailerek közül a legfontosabbakat. Az előzetesek közül a Deadpool & Wolverine és A majmok bolygója: A birodalom egyébként a mi csatornánkon magyar feliratot is kapott. Ha a Super Bowl LVIII legjobb reklámjaira vagytok kíváncsiak, akkor azokat itt találjátok meg.

Hirdetés

Super Bowl LVIII előzetesek

Deadpool & Wolverine

A majmok bolygója: A birodalom

Hang nélkül: Első nap

Agymanók 2.

Monkey Man

Képzeletbeli barátok

Twisters

Wicked 

Kung Fu Panda 4

The Fall Guy 

Gru 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)