Hirdetés

Nézd meg magyar szinkronnal Vin Diesel és Jason Momoa összecsapását a Halálos iramban 10 előzetesében

|

Pörgős akcióban, dögös verdákban és hajmeresztő jelenetekben bővelkedik a legújabb Fast X trailer.

Hirdetés

Huszonkét év alatt nem kevesebb, mint tíz filmet fialt a Halálos iramban franchise a Halálos iramban: Hobbs és Shaw spin-offot is beleszámítva. A Universal Pictures és a One Race Films (Vin Diesel saját produkciós cége), pedig továbbra sem veszi le a lábát a gázpedálról, hiszen már a célegyenesben van a tizenegyedik produkció. Ha minden igaz, ez lesz az utolsó előtti felvonása a Diesel alakította Dominic Toretto köré felfűzött Fast sagának, de abban biztosak lehetünk egy hogy egy ehhez hasonló, milliárd dolláros franchise kezét a lezárást követően sem fogják elengedni a sikerében érdekelt felek.

A Halálos iramban 10 esetében is biztosra mennek, azaz akit csak lehet, visszahoznak a régi szereplők közül, így a törzsgárdából újra akcióban láthatjuk Michelle Rodriguezt, Tyrese Gibsont, Chris "Ludacris" Bridgest, Nathalie Emmanuelt, Jordana Brewster és Sun Kanget. De Jason Stathamet is sikerült újra a franchise-hoz édesgetni, hogy ásson néhány sírt az ellenségeinek.

Hirdetés

Ami a rosszfiúkat és -lányokat illeti, ismét Charlize Theron kavarja a kulimászt, ám nem egyedül kell felvennie a harcot a "családdal", a piszkos meló oroszlánrészét Jason Momoa fogja elintézni. A Trónok harcával befutott színész egy drogbáró fiát alakítja, akinek személyes elszámolnivalója van Dominic Torettóval, ezért nemcsak őt veszi célba, hanem azokat is, akik fontosak számára.

A Halálos iramban 10-et május 18-tól vetítik a hazai mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)