Hirdetés

Nincs tovább, a harmadik évaddal véget ér a Vikingek: Valhalla a Netflixen

|

Most már biztos, hogy Leif Erikson, Freydis Eiríksdóttir és Harald Sigurdsson története jóval rövidebb lesz, mint Ragnar Lothbroké és nem kevésbé híres fiaié.

Hirdetés

2013 és 2020 között nem kevesebb mint hat évadon és 89 epizódon keresztül követhettük Ragnar Lothbrok és családja kalandjait a Vikingekben. A Historyra gyártott történelmi drámasorozat az évek során masszív rajongótáborra tett szert, amelynek továbbra is fennálló igényeit két széria próbálta meg kielégíteni: a Magyarországon forgatott Az utolsó királyság mellett a Netflix is ringbe szállt a Vikingek: Valhallával.

A spin-off több mint egy évszázaddal később játszódik az anyasorozatnál, és cselekményének középpontjában a Grönlandot felfedező Erik Torvaldsson, azaz Vörös Erik fiának és lányának, valamint a testvérekhez csapódó Harald Sigurdssonnak, Norvégia jövendőbeli királyának karakterei állnak.

Hirdetés

A Netflix kezdettől fogva három évadban, szezononként 8, tehát összesen 24 epizódban gondolkodott, így is rendelte be a sorozatot 2019-ben, tehát az, ami mos történik, terv szerint zajlik, szó sincs arról, hogy 2024-ben félbehagyva búcsúzna a nézőktől a Vikingek: Valhalla. Jem Stuart showrunner az amerikai IGN-nek megerősítette, hogy a történet szempontjából az tűnt a helyes döntésnek, ha Leif (Sam Corlett), Freydis (Frida Gustavsson) és Harald (Leo Suter) utazásai a harmadik évaddal lezárulnak.

Az utolsó szezonban a főszereplők egészen Bizáncig jutnak, ahol olyan történelmi figurákkal találkoznak, mint például a Florian Munteanu (Creed II, Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája) által alakított bivalyerős generális, George Maniakes, de felbukkan a történet egy pontján Vörös Erik is, akit Goran Višnjić (Vészhelyzet) személyesít meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)