Hirdetés

Nyolcvanöt különböző Batmant ismerhetsz meg ebből a könyvből - és csak egy jó válasz kell, hogy megszerezhesd!

|

A Batman: A sötét lovag multiverzuma 128 oldalon keresztül mutat be mindenféle Batman-variációkat - olyanokat is, amikről talán soha nem hallottál.

Hirdetés

Gondoltad volna, hogy a DC egyik legismertebb szuperhőse, Batman először 1939-ben bukkant fel, a Detective Comics 27. számában? Bizony, már 85 éve őrzi Gotham nyugalmát a milliomos vállalkozóból lett igazságosztó - ám ez csak egy a számtalan variáció közül, ami a különböző multiverzumokban él. 

A DC univerzumában is ismert a párhuzamos világok jelensége, amivel az alkotók végtelen szabadságot kaptak, olyan variációkat alkothattak, amilyet csak szerettek volna, és még csak az sem volt szabály, hogy Bruce Wayne-nek kell jelmezt öltenie.

A magyar nyelven most megjelent Batman: A sötét lovag multiverzuma című, illusztrációkkal gazdagon tarkított könyvből 85 különböző variációról tudhatunk meg információkat. Van köztük néhány egészen meglepő is, mint például Bizarro Batman, vagy a tengereken uralkodó Leatherwing.

Hirdetés

A Kolibri Kiadó jóvoltából most három olvasónk egy-egy példányt kaparinthat meg ebből, ha jól válaszol az alább feltett kérdésre:

Mi a Batmant számítógépes informátorként segítő Orákulum valódi neve?

a) Barbara Gordon

b) Selina Kyle

c) Betty Kane

A válaszokat a jatek@kolibrikiado.hu címre kell küldeni egy GS Batman multiverzum tárgyú levélben, legkésőbb február 12. éjfélig. A nyertesek vezetéknevének első betűjét, valamint keresztnevét ezt követően ebben a cikkben tesszük közzé, és e-mailben is értesítést kapnak. A nyereményeket a Kolibri Kiadó küldi el a nyerteseknek.

A játék nyertesei:

F. Dániel
N. Ákos
N. Janka

A nyereményjáték szabályzata itt olvasható.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)