Hirdetés

Óriásit megy a Barbie, minden várakozást felülmúlóan teljesít a pénztáraknál

|

Nem csak a gyerekjáték népszerűsége, de a körülmények is nagyon kedvezőek voltak a Barbie számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, Greta Gerwig és a Barbie stábja a lehető legtökéletesebb időpontban készítette el a lehető legjobb filmet, amit az alapanyagból lehetett. Margot Robbie páratlan Barbie, Ryan Gosling kiváló Ken, a játékbabákat mindenki ismeri és sokan szerették életük egy pontján, és biztos, hogy a Barbenheimer-jelenség is sokat lendített a moziba járási kedven.

Harmadik hétvégéjén van túl mindkét film, és ugyan az Oppenheimernek sincs miért szégyenkeznie, a Barbie egy fontos mérföldkövet ért el.

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy a jegybevételek globálisan átlépték az 1 milliárd dollárt, melyből 459,4 millió származik Észak-Amerikából. Ez lett az első olyan, női rendező által dirigált film, aminek sikerült ezt a számot elérnie.

Egyelőre úgy tűnik, nem lesz lassulás, a magyar mozilátogatók is aktívak, nem igazán akarnak mást nézni. Ha kell még egy lökés, szívből ajánljuk kritikánkat:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)