Hirdetés

Ott volt a Marvel saját farkasembere is a Moon Knight előzetesében, csak nem vettük észre?

|

Újabb jel mutat arra, hogy a Werewolf by Night nevű karakter is a Moon Knight száriában fog debütálni.

Hirdetés

Egyelőre teljesértékű előzetest még nem kaptunk a 2022-ben érkező Moon Knight, avagy Holdlovag Disney+-os MCU sorozathoz, de azért egy rövidke teaserrel kedveskedett nekünk a Marvel Studios a Disney+ Day kapcsán. Ha pedig megfelelő pillanatban állítottátok meg a kedvcsinálót, akkor egy elég fontos(nak tűnő) részletre lehettetek figyelmesek. 

Korábban is szóba került már, hogy a Budapesten forgatott Moon Knightban mutatkozhat be a Marvel saját farkasembere, vagyis a Werewolf by Night nevezetű karakter. Könnyen lehet, hogy a teaserben is őt láthattuk.

Hirdetés

Az alábbi videóban nagyából a 10. másodperc környékén látható egy jelenet, melyben a háttérben felbukkan egy sötét alak, akinek hirtelen világítani kezdenek a szemei.

Erről a titokzatos kreatúráról gondolják most sokan azt, hogy ő nem más, mint a Werewolf by Night nevű Marvel-szereplő. Íme az említett jelenet kimerevítve:

Az is elképzelhető persze, hogy valamiféle teljesen más lényről van szó, sőt azt sem lehet kizárni, hogy főhősünk, Marc Spector egyszerűen csak képzelődik, netán valami látomás jelenik meg előtte. Hamarosan minden kiderül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)