Hirdetés

Parás trailer készít fel A Hill-ház szelleme rendezőjének új sorozatára

|

Az Usher-ház bukása a Netflixen fog debütálni, méghozzá hamarosan.

Hirdetés

Mike Flanagan az utóbbi években olyan alkotásokkal igyekezett a horrorrajongók kedvére tenni, mint A Hill-ház szelleme, az Álom doktor, A Bly-udvarház szelleme, a Mise éjfélkor és Az éjféli klub, így nem meglepő, hogy legújabb műve, Az Usher-ház bukása is ebben a műfajban próbált szerencsét az említett címekhez (kivéve az Álom doktort) hasonlóan a Netflixen keresztül. 

A sorozat Edgar Allan Poe egyik művének címét kapta meg, azonban Poe több írása is ihletforrásként szolgált a projekt számára, amelynek története szerint egy egy kegyetlen testvérpár, Roderick (Bruce Greenwood) és Madeline (Mary McDonnell) Usher dinasztiát alapít, azonban egy természetfeletti lény a múltjukból, az alakváltó Verna (Carla Gugino) egyenként intézi el az örökösöket. 

Hirdetés

A nyolcrészes minisorozat most megkapta az első előzetesét is, amely eleinte könnyedebb hangvétellel csitítja el a gyanakvásunkat, majd a másodpercek múlásával egyre elborultabb, egyre vérbőbb és egyre brutálisabb jelenetek ígérik azt, hogy Flanagan ezúttal sem fog finomkodni: 

Minket már azzal megvett a széria, hogy Mark Hamill is szerepel benne, de az atmoszféra miatt még jobban várjuk. És már nincs is messze a premier: az epizódok október 12-én kerülnek fel a Netflixre. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)