Hirdetés

Percekkel a hollywoodi sztrájk vége után már be is hívták a Stranger Things stábját

|

A sztrájkok a Netflix legnagyobb húzócímének sorsát is megnehezítették, de most úgy tűnik, minden a helyére kerül.

Hirdetés

A Stranger Things franchise ugyan hamarosan bővülni fog egy meglepő mellékággal, de a fő sztori hamarosan véget ér. A 2016-ban indult történet az ötödik szezonnal kapja meg lezárását, de az új évad munkálatait alaposan megnehezítették a hollywoodi írók és színészek sztrájkjai.

SAG-AFTRA törekvései végül elérték a céljaikat, és a megállapodások aláírása után mindenki mehetett vissza dolgozni. Ezt a Stranger Things stábja kifejezetten fontosnak érezte, és a vezetőség nem várt sokat, hogy beindulhasson a gépezet. David Harbour a People Magazine-nak mesélt a forgatások körülményeiről, és arról, hogy milyen hamar is kellett munkába állniuk.

Hirdetés

Így emlékszik vissza a színész:

"Szó szerint 10 perccel azután, hogy láttam Twitteren a hírt a sztrájk végéről, már hívtak is. A rendezőasszisztens keresett, hogy hétfőn akkor intézik a repülőt, ha úgy jó, Atlantában forgatunk."

Harbour maga egyáltalán nem bánta a helyzetet. Elmondása szerint izgatottan várta, hogy visszamehessen dolgozni.

Ugyan a Stranger Things ötödik szezonjára még várnunk kell majd egy darabig, de addig is a Tizenegyet alakító Millie Bobby Brownt hamarosan láthatjuk majd egy új szerepben. A hercegnő és a sárkányban egy fantasy világba csöppen, ahol magát kell majd megmentenie, mivel ma már sértő hercegre bízni az ilyesmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)