Hirdetés

Pierce Brosnan elárulta, hogy kit látna szívesen James Bond szerepében

|

Valószínűleg sokan örülnének annak, ha az egykori 007-es által javasolt színész lenne őfelsége titkos ügynöke.

Hirdetés

2021-ben mutatták be a legutóbbi Bond-filmet 007 Nincs idő meghalni címmel, amelyben ötödik és egyben utolsó alkalommal bújt a világ leghíresebb titkos ügynökének szerepébe Daniel Craig. Az angol színész Pierce Brosnantől vette át a stafétát 2006-ban, és egy, a korábbiaktól számos tekintetben eltérő, nyersebb, marconább James Bondot formált meg. Talán még Timothy Dalton interpretációja állt ehhez a legközelebb.

Az utódlás kérdése persze már évekkel Craig kiszállása előtt felmerült, számos név forgott a közösségi médiában Idris Elbától Henry Cavillen át Aaron Taylor-Johnsonig, de egyikből sem lett semmi, és még most sem tudni, hogy Barbara Broccoli, a franchise producere kinek szavaz majd bizalmat. Annyi biztos csupán, hogy semmiképp sem akar nőt a szerepre, itt meghozza a vonalat.

Hirdetés

A hivatalos bejelentésig marad tehát a tippelgetés, és az, hogy a sajtó alkalmanként rákérdez a franchise-zal szoros kapcsolatban álló színészek, rendezők véleményére, hogy kit is látnának szívesen Bondként. Múlt csütörtökön a Los Angeles-i Oscar Wilde díjátadó gálán a BBC riportere pont erről faggatta Piercre Brosnant, aki 1995 és 2002 között négyszer játszotta el a 007-est.

Az ír színész simán rávágta, hogy honfitársa, Cillian Murphy "lenyűgöző munkát végezne James Bondként őfelsége titkos szolgálatában".

A gálán egyéként jelen volt az Oppenheimer címszereplője is, aki úgy reagált kollégája felvetésére a Varietynek, hogy egy kicsit talán már öreg ehhez (47 éves), és szerinte ez a hajó már elment.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)