Hirdetés

Pókember: Idegenben - a Végjáték előtt vagy után játszódik?

|

A rajongókat foglalkoztató egyik legfőbb kérdés az, hogy az új Pókember film sztorijára hatással lesznek-e a következő Bosszúállók eseményei.

Hirdetés

A Marvel gondoskodott róla, hogy jól induljon az év, ugyanis hosszú várakozás után a minap megmutatta a Pókember: Idegenben első előzetesét, amelyben felbukkan egy-két ismerős arc és a Jake Gyllenhaal által életre keltett Mysterio is. Számos rajongóban merült fel azonnal a kérdés, hogy vajon a hálószövő európai kalandjai a Bosszúállók: Végjáték eseményei előtt vagy után játszódnak-e, ezt a kérdést pedig a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már a Végtelen háború premierje után megválaszolta. Spoiler következik!

Hirdetés

Feige az amerikai IGN-nek adott interjújában mondta el pár hónapja, hogy a Pókember: Idegenben története a harmadik és a negyedik Bosszúállók film után veszi fel a fonalat és azt láthatjuk majd, ahogy Peter megpróbálja feldolgozni a történteket, megpróbál ismét normális életet élni. A Marvel kreatív elméje szerint a hősön keresztül láthatjuk majd, ahogyan a világ próbál továbblépni, ettől pedig egyedi hangulattal bír a film és teljesen másmilyen stílusú lesz, mint az említett két Bosszúállók rész. 

Feige szerint fontos, hogy Peter Parker a szuperhős alteregója képességeit leszámítva egy normális környezetben, normális életet élő hétköznapi ember, akin keresztül a közönség könnyebben fel tudja majd dolgozni a Végjáték drámainak ígérkező eseményeit. A Bosszúállók: Végjáték április 25-én, a Pókember: Idegenben pedig július 4-én kerül a hazai mozikba, utána okosabbak leszünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)