Hirdetés

Már biztosan lesz új Power Rangers film

|

Maga a Hasbro elnöke jelentette be, hogy készül új mozi, csak egyelőre azt nem tudjuk, hogy ez egészen pontosan mit is jelent.

Hirdetés

Immár hivatalossá vált, hogy jön egy új mozi, ami a színes göncökben pompázó és robotőslényeket irányító hősöket helyezi a középpontba. Egyelőre a ködös része a sztorinak az, hogy nem tudjuk vajon a 2017-es Power Rangers folytatását kapjuk-e vagy valamilyen reboot szerűség érkezik. 

Hirdetés

A Hasbro elnöke, Brian Goldner úgy fogalmazott, hogy a "a 2017-es filmet követve" kapjuk meg az új mozit. Ez bizony nem jelenti feltétlenül azt, hogy egy Power Rangers 2-ről van szó. Alapvetően meg is értenénk, ha az előző filmet simán csak átlépné a Hasbro, tekintettel arra, hogy az nem volt sem kritikailag, sem pénzügyileg egy átütően sikeres termék.

A Hasbro egyébként idén megszerezte 522 millió dollárért a Power Rangers franchise jogait a Sabantól és rengeteg tervük van vele. Számíthatunk több új "szórakoztatóipari termékre", tehát a tippünk az, hogy sorozatoktól az új figurákig jön majd minden, amit csak el tudunk képzelni.

Szerintetek mi lenne jobb? Egy direkt folytatása a tavalyi filmnek vagy egy új irányvonal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)