Hirdetés

Premierdátumot kapott a Mr. és Mrs. Smith sorozat

|

Már nem is kell olyan sokat várnunk az érkezéséig.

Hirdetés

Sokaknak lehet ismerős a Doug Liman rendezésében 2005-ben bemutatott Mr. és Mrs. Smith. A film során az Angelina Jolie és a Brad Pitt által alakított, teljesen átlagosnak tűnő házaspár mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, akik azonban rövidesen azzal a ténnyel szembesülnek, hogy titkon mindketten bérgyilkosok, akiket most a konkurens ügynökségek  egymás megölésére béreltek fel.

A koncepció már önmagában is izgalmasnak bizonyult, de a humoros és a romantikus elemekkel tarkított történetének hála a film széles körben is hatalmas sikert aratott. Így hát annyira nem is volt meglepő, amikor 2021-ben bejelentették, hogy egy sorozatos reboot formájában tér majd vissza az immáron új sztárok által megformált páros, méghozzá az Amazon gondozásában.

Hirdetés

Bár időközben az eredetileg kiszemelt női főszereplő, Phoebe Waller-Bridge otthagyta a projektet, ennek ellenére nem álltak meg a munkálatok. Az eredetileg 2022-re tervezett bemutatót egy évvel elhalasztották, de úgy volt, hogy idén már szemrevételezhetjük a végeredményt.

Persze pont úgy, mint a legtöbb készülő produkciónak, a Mr. és Mrs. Smithnek sem kegyelmeztek a mostanra már véget ért írói és színész sztrájkok, amiknek az eredményeképpen 2024-re csúszott a premier, de végre most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikorra.

Az Amazon ugyanis a minap bejelentette, hogy a nyolcrészes sorozat 2024. február 2-ától lesz nézhető a Prime Video kínálatában. A bejelentéshez ráadásul egy jó adag kép is társult, amiken jól látható, hogy a párost a Donald Glover-Maya Erskine duó alakítja majd.

A hírek szerint a színészgárdát erősíti majd még Michaela Coel, Paul Dano és John Turturo is, akikkel kiegészülve valóban egy ígértes alkotásnak tűnik a Mr. és Mrs. Smith sorozat, aminek az első előzetesére viszont még várnunk kell egy ideig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)