Hirdetés

Premierdátumot kapott a Csupasz pisztoly reboot Liam Neesonnel a főszerepben

|

Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni a korosodó akciósztárt Frank Drebin Jr.-ként.

Hirdetés

A jogokat birtokló Paramount még 2009-ben harangozta be, hogy kap egy negyedik részt is a Nagyon különleges ügyosztályból kinőtt Csupasz pisztoly széria The Naked Gun 4: Rhythm of Evil címmel, amelyben Frank Drebin hadnagy (Leslie Nielsen) dolga az örökébe lépő rendőrök új generációjának kiképzése lett volna. Az egyenesen a tévéképernyőkre szánt produkciót a stúdió addig-addig formálgatta, fokozatosan visszanyesve, majd egy cameóra redukálva a 2010-ben elhunyt Nielsen szerepét, végül pedig teljesen kihagyva a karakterét, mígnem lényegében semmi sem maradt benne, ami a korábbi filmekhez kötötte volna. Talán jobb is, hogy az eredeti alkotók által hevesen ellenzett terv végül kukában végezte.

E kudarc ellenére többen és többször is nekifutottak már a széria feltámasztásának, és úgy néz ki, hogy Seth MacFarlane csapatának lesz is esélye befejezni, amit elkezdett, mivel a Paramount kitűzte a reboot (és egyben folytatás) bemutatójának időpontját - írja a Variety.

Hirdetés

Jelen állás szerint 2025. július 18-án debütál az amerikai mozikban az új Csupasz pisztoly, amelynek az elmúlt két évtizedet jobb-rosszabb akciófilmek forgatásával töltő Liam Neeson lesz a főszereplője. A 72. évét taposó északír színész Frank Drebin fiát alakítja majd. Az, hogy egyáltalán elkészülhet a film, önmagában jó hír, ám a Frank Drebin Jr. és a többi karakter számára írt poénok merészségét illetően van okunk aggódni.

Öt további, 2024 és 2026 között érkező produkció premierdátumát is megerősítette a Paramount.

  • Better Man címmel 2024. december 25-étől kezdik vetíteni először szűk körben a Robbie Williams életéről szóló musicalt, aminek a globális rajtja 2025. január 17-e körül indul. Michael Gracey, A legnagyobb showman direktora rendezte.
  • 2025. március 14-én debütál Jack Quaid (The Boys) és Amber Midthunder (Préda) főszereplésével a Novocaine című akciófilm. Quiad ebben egy ritka genetikai rendellenességben szenvedő (nem érez fájdalmat) banktisztviselőt alakít, aki egy túszejtésbe torkolló bankrablás során megpróbál hőssé válni. Robert Olsen és Dan Berk párosa rendezi Lars Jacobson forgatókönyve alapján.
  • Szintén 2025-ben érkezik egy misztikus horror Bryan Bertino rendezésében, amelynek főszerepét Dakota Fenning (A védelmező 3.) játssza. Augusztus 8-ától tűzik műsorra az amerikai mozik.
  • 2026. július 31-én mutatkozik be a mozikban a Mancs őrjárat 3.
  • Jeff Rowe rendezi a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz még cím nélküli folytatását,  2026. október 9-én érkezik.
Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)