Hirdetés

Premierdátumot kapott a Mosolyogj 2

|

Parker Finn horrorjának folytatására nem kell sokat várni, az időpont tökéletesen alkalmas lesz egy kis ünnepi rémisztgetésre.

Hirdetés

A Paramount jó hírrel szolgált a horror műfaj szerelmeseinek. A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Mosolyogj 2 már úton van, és már azt is tudjuk, hogy mikor fog befutni.

Mivel mind a stúdiót, mind a rendezőt meglepte az első rész sikere, egy picit többet kell várni majd a produkcióra, mint amennyinek a rajongók örülnének. Jövő ősszel, a halloweeni szezonra pont befut majd a vigyorgó démon: 2024. október 18-ra várhatjuk.

Hirdetés

A Mosolyogj egy pszichológiai, természetfeletti horrorfilm volt a rendező, Parker Finn egy korábbi rövidfilmje alapján. A Laura Hasn't Slept ("Laura nem aludt") új feldolgozása aránylag nagy sikert aratott: a Mosolyogj 217 millió dollárt termelt világszerte. A büdzsé 17 millió volt, így jócskán megérte összehozni, és nem csoda, hogy azt hamarosan egy folytatás követi majd.

Egyelőre nem tudni, hogy az előző film főszereplői térnek-e vissza vagy egy teljesen új sztorit kapunk-e. Akárhogy is, jövő októberig még bőven van időnk erről beszélgetni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)