Hirdetés

Befutottak az első vélemények a Harley Quinn filmről

|

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) tegnap debütált Los Angelesben, és páran Twitteren mondták el, hogyan élték meg a filmet.

Hirdetés

Hamarosan világszerte a mozikba kerül a Ragadozó madarak, addig is az olyan szerencsés kiválasztottak véleményére hagyatkozhatunk, akiknek volt szerencséjük részt venni a film gálavetítésén. Noha az első benyomások közel sem adnak egy átfogó képet arról, hogy milyen lesz egy film fogadtatása - sőt láttunk már arra példát, hogy végül teljesen máshogy alakult a közvélemény -, de azért egy kis kapaszkodót nyújtanak azoknak, akik a premierre várnak.  

Hirdetés

Szépen lassan csordogálnak a vélemények Harley Quinn önálló kalandjáról, és legtöbben igen lelkesek vele kapcsolatban. A Twitterre felkerült vélemények leginkább a szereplőket dicsérik, illetve hangsúlyozzák, hogy egy DCEU film végre mert bevállalós lenni és a saját útját járni:

Azért vannak, akik szerint a forgatókönyv bizony hagy némi kívánnivalót maga után, de kiemelte, hogy ennek ellenére is egy ütős (értitek) alkotásról van szó:

Sőt, egyesek szerint a Deadpoollal való összevetés az, ami igazán megállja a helyét a Ragadozó madarak esetében:

A Margot Robbie főszereplésével készült film február 6-án kerül a mozikba. Ti beültök rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)