Hirdetés

Rajongói előzetes készült a Kontroll 2-höz, feltűnnek benne ismerős arcok

|

Antal Nimród engedélyével, Mátyássy Bence rendezőnek köszönhetően láthatjuk, milyen is lehetne a legendás Kontroll folytatása.

Hirdetés

Tavaly novemberben volt húsz éve, hogy mozikba került a Kontroll, a valaha volt egyik legkiválóbb magyar film, főszerepben a budapesti metróval és annak ellenőreivel. Antal Nimród első nagyjátékfilmjére sokan tekintünk örök klasszikusként, és biztos, hogy egy folytatást is szívesen fogadna a közönség.

Bár nem készül, és valószínűleg nem is fog, Mátyássy Bence színész-rendező ihletet kapott, és összehozta a Kontroll 2 kétperces előzetesét, benne számos ismert színésszel, alatta a Neo zenéjével.

Hirdetés

A trailerben feltűnik Balla Eszter, Pindroch Csaba, Badár Sándor, Mucsi Zoltán és Nagy Zsolt is, a végefőcímet pedig Galambos Péter narrálja. Nehéz megmondani, mi a legjobb az egészben, de a nyomozó Star Wars-os nyakkendője top 3-as.

A benoit film csatornájának leírása azt sugallja, lesznek még hasonló fiktív trailerek a későbbiekben. 

Szerintetek volna értelme folytatást készíteni a Kontrollhoz? Szerettétek az eredetit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)