Hirdetés

Rákapcsol a 20th Century Studios: több projekt mellett a Free Guy is folytatást kap

|

Természetesen Ryan Reynolds is visszatér a szerepéhez.

Hirdetés

Reméljük, hogy kihevertétek a 2021-ben debütált Free Guy-t, a film folytatásának forgatókönyve ugyanis már gőzerővel készül, sőt ami azt illeti, hamarosan kész. A film, amiben Ryan Reynolds egy NPC-t alakított, aki öntudatra ébredt, és rájött, hogy egy brutális, nyitott világú játék mellékszereplője, visszatér.

Ugyan Magyarországon most nem elérhető sehol a Free Guy, szerencsére a Disney Plus és az HBO Max kínálatában is szerepel, azt pedig már egy ideje tudjuk, hogy mindkét platform elindul az országban, az HBO Max március 8-án.

Hirdetés

A Free Guy folytatása mellett azonban további érdekességeket tudtunk meg a The Hollywood Reporter beszámolójából. Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke mesélt arról, hogy a stúdió egyaránt készít majd direkt streaming platformokat célzó filmeket, mint a No Exit és a Prey címmel érkező Predator reboot, és lesznek klasszikus mozis megjelenéseik is, mint a 2022 decemberére tervezett Avatar 2.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Asbell megerősítette továbbá, hogy Hercule Poirot újabb filmet kap, a 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen és az idén megjelent Halál a Níluson film után, amiben természetesen Kenneth Branagh is visszatér majd a legendás nyomozó szerepében. A harmadik film egy kevésbé ismert Agatha Christie regény alapján készül majd, ami egy "merész váltás a filmek műfaját és hangnemét tekintve."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)