Hirdetés

Rekordot döntött a Deadpool 3 trailere

|

Többen voltak kíváncsiak Deadpool visszatérésére és Farkas/Rozsomák felbukkanására, mint a három Pókember közös akciózására.

Hirdetés

A Super Bowl nemcsak a meccs miatt volt izgalmas, hanem az alatta leadott reklámok és előzetesek miatt is (amik már hagyománynak számítanak). Számos kedvcsinálót kaptunk a közelgő filmekből, többek között megmutatta magát A majmok bolygója: A birodalom és a Twisters is, de a legnagyobb szenzációt a Deadpool 3 legelső trailere szolgáltatta, amely a hivatalos címet is elárulta.

A Deadpool & Wolverine (ami Hugh Jackman szerint inkább Wolverine & Asshole) marketingesei egyelőre rejtegetik Farkast/Rozsomákot, és láthatóan próbálnak a lehető legkevesebb jelenetet lelőni a számos meglepetést ígérő filmből, azonban a rajongók arra számítottak, hogy meg fogják pillantani Hugh Jackmant is. 

Hirdetés

Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy a Deadpool & Wolverine rekordot döntött, a 24 órán belüli legtöbb megtekintéssel rendelkező előzetes titulusát érdemelte ki az elképesztő 365 milliós össznézettségével - jelentette a Disney. Az eddigi csúcstartó szintén egy Marvel-film, a Pókember: Nincs hazaút volt, amelynek trailere az első 24 órában 355,5 millió megtekintést generált. 

A rekordöntést segítette a Super Bowl is, amely minden idők legnézettebb televíziós közvetítése lett: 123,7 millió nézőt ért el, amelyhez a feltételezések szerint hozzájárult Taylor Swift jelenléte is, aki a barátjának, Travis Kelce-nek és annak csapatának, a Kansas City Chiefsnek szurkolt (nyertek is). 

A Deadpool & Wolverine a tervek szerint július 25-én kerül a hazai mozikba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)