Hirdetés

Remasterelték a Star Wars Holiday Specialt, már 5K-ban is nézheted a borzalmat

|

Megkaptuk a remastert, amit a világon senki sem kért, és senki sem akart látni.

Hirdetés

Van abban valami csodálatosan ünnepi, hogy a filmet, amit George Lucas minden erejével szeretne elfelejteni, most 5K-ban, 60 fps-es képfrissítéssel élesztették újjá a YouTube-on keresztül. Igen, a Star Wars Holiday Specialről va szó.

Mindenki, aki valaha is végigülte az eredeti trilógia feleslegesen felújított változatait, most nagy örömmel ültetné bele ezt a borzalmat Lucas retinájába. Sajnos erre ugyan nincs lehetőségünk, de legalább együtt, az ünnepek jegyében szenvedhetjük végig újra 1978 legszomorúbb audiovizuális termékét.

Hirdetés

A Retro Recipes srácai a Topaz Labs videó AI eszközeivel skálázták fel a képanyagot, amit letisztítva és kiegészítve (egyes zenéket le kellett cserélniük a YouTube miatt) tettek közzé a YouTube-csatornájukon keresztül. A végeredmény egy 5120x3840-es, sztereó élmény az egész családnak. Már amennyiben a családod szeretné azt nézni, ahogy vukik bámulnak borzalmas műsorokat.

Jogi szempontból vannak itt kérdéses dolgok, de ahhoz, hogy a Disney lelövethesse a Holiday Special ezen verzióját, először el kell ismernie a létezését, ami egy nagyon kellemetlen pillanata lesz az egeres cég történelmének. Akárhogy is, ha érdekel benneteket a végeredmény, akkor kattintsatok ide, vagy nézzétek meg alább, amíg még lehet.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)