Hirdetés

Remek hír érkezett az Alita: A harc angyala folytatásával kapcsolatban

|

A film producere, James Cameron egy nyilatkozatával megörvendeztette a rajongókat.

Hirdetés

A 2019-ben bemutatott Alita: A harc angyala látványos és érzelmes volt, a készítők pedig egyértelműen úgy terveztek, hogy nagy siker lesz, ugyanis cliffhangerrel ért véget a történet. Azóta a rajongók folyamatosan azért kampányolnak, hogy megvalósuljon a folytatás, miközben az illetékesek (Robert Rodriguez rendező, Jon Landau producer és a főszereplő, Rosa Salazar) rendre azt nyilatkozták, hogy nincs kizárva a második rész, és örömmel visszatérnének. 

Legutóbb tavaly decemberben Landau adott biztató nyilatkozatot az Avatar: A víz útja sajtókörútján, most pedig annak rendezője, az Alitát producerként támogató James Cameron szólalt meg. 

Hirdetés

Cameron a hírek szerint 33 millió dollárért szeretne túladni kaliforniai tengerparti birtokán, a Forbes-nak adott interjújában pedig kifejtette, hogy az ingatlan piacra dobásának egyik oka, hogy különböző projektekben vesz részt különféle városokban, így kihasználatlan lenne a hely: 

"Az Avatart Wellingtonban és Los Angelesben készítem, az új Alita: A harc angyala-filmeken pedig Austinban fogok dolgozni, szóval ennek már nem volt értelme számunkra."

Az augusztusban már a 69. születésnapját ünneplő legendás rendező tehát nemcsak azt erősítette meg, hogy elkészül az Alita folytatása, hanem azt is, hogy több film is megvalósulhat, de persze ez is attól függ, hogy a második rész hogyan muzsikál majd a kasszáknál. Csak jussunk már oda. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)