Hirdetés

Mikor teszi le Robert Downey Jr. a Vasember páncélt?

|

Az MCU poszterfiúja még azelőtt szeretne megválni a karaktertől, mielőtt kínossá válna Tony Stark ruháiban bulizni.

Hirdetés

Egyelőre még biztosan láthatjuk a színészt a Vasember páncélban összeveszni Friday nevű mesterséges intelligenciájával, de nem lesz mindig így. Robert Downey Jr. még szeretne azelőtt kiszállni a buliból, mielőtt kellemetlenné válna az egész.

A News.com.au-nak adott interjújában elárulta, hogy lett volna már több lehetősége a visszavonulásra, de egyelőre egyiket sem tartotta különösebben csábító megoldásnak.

"Megtehettem volna már akkor, amikor az első Bosszúállók kijött: »ennél jobb már úgysem lesz, itt megállunk«. De számomra ez mindig is az emberekről és a lehetőségekről szó, mint például az, hogy együtt dolgozhattam a Russo testvérekkel, akiket imádok."

Robert Downey Jr. elmondta, hogy nagyon is büszke a szuperhősös filmjeire, és éppen ezért nem akarja kivárni azt, amíg már kínos lesz.

"Nem akarom elrontani azzal az utolsó 6-7 filmemet, hogy bevállalom csak még egyszer a poén kedvéért, amikor már nem kellene. Még azelőtt szeretném szögre akasztani a mezt mielőtt leégetném az egészet."

Hogy melyik lesz az utolsó film, amiben Tony Starkként láthatjuk Robert Downeyt azt nem tudjuk, de azt igen, hogy melyik lesz a legközelebbi. Ez pedig a héten a magyar mozikba is bekerülő Pókember: Hazatérés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)