Hirdetés

Robotló nyergéből nyilaz hátrafelé az új magyar szuperhős

|

A The Hun című kisfilm megmutatja, hogy milyen is lehetne egy tisztességes költségvetésből összerakott, magyar gyártású szuperhősmozi.

Hirdetés

Bizonyos műfajok finoman szólva is alulreprezentáltak a hazai filmgyártásban, ilyenek például a szuperhősfilmek is, amelyek megvalósítása költséges vállalkozás, és a produkciók finanszírozói csakis akkor remélhetnék, hogy viszontlátják a pénzüket, netán még keresnek is valamennyit befektetésükön, ha a filmeket más piacokra is el tudják adni.

Hogy ez a The Hun című produkció esetében összejöhet-e, egyelőre még kérdéses, hiszen amit Záhony Andor rendezésében a TheCGBros pár napja bemutatott, még csak nem is egy leforgatott, már dobozban lévő, és nemzetközi forgalmazót kereső film előzetese.

Hirdetés

Sokkal inkább egy rövid prezentáció, amelyik bemutatja, mire lenne képes a stáb, amennyiben találna egy befektetőket felhajtani képes ügynököt vagy producert. Amíg ez nem történik meg, addig sajnos mindazok, akiknek elnyeri tetszését az alábbi trailer, legfeljebb csak remélhetik, hogy egy napon a moziban is megnézhetik a The Hun című szuperhősfilmet.

A történet szerint földönkívüli szörnyek rohanják le a Földet, céljuk a bolygó szívcsakrája, vagyis Dobogókő. Ha az elpusztul, akkor az életnek, ahogyan mi ismerjük, szintén vége. Ekkor lép színre a szuperhős, akire senkire sem számított.

Hogy tetszik? Megnéznétek egy egész estés filmet, ami ez alapján készült?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)