Hirdetés

Ryan Reynolds megtippelte, hogy mik lesznek az egyelőre cím nélküli MCU filmek

|

Ryan Reynolds a Twitteren tolt egy méretes trollkodást.

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a Marvel teljes gázzal fogja szállítani a filmeket jövőre, miközben már 5-6 évre előre terveznek. Az MCU negyedik szakaszát a WandaVision indította, amit a The Falcon and the Winter Soldier és a Loki követett, sőt a What If...? is ide tartozik.

Most, hogy túlvagyunk a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájának rajtján, már jól látszik, hogy az emberek nagyon várják vissza az MCU mozikat és szerencsére lesz is mit nézni a következő időszakban.

Hirdetés

A Marvel részletesen bemutatta, hogy milyen filmekkel és egyéb anyagokkal bővül az MCU, 2023 júliusától 2024 novemberéig azonban hét olyan film is érkezik, amikről egyelőre semmit nem tudunk.

Szerencsére a Deadpoolt alakító Ryan Reynolds a rajongók segítségére sietett, és a Twitteren meg is osztotta, hogy szerinte mik lesznek ezek a filmek:

A színész tehát a Fantasztikus Négyes helyet Fantasztikus Egyes, Kettes és Hármas mozikat vízionál, a teljes kvartettig el sem jutunk, de Nick Furynak is adna egy önálló sztorit, persze viccesen összekötve azt a Fury Roaddal, ami a legutóbbi Mad Max mozi alcíme.

Reynolds egyébként minden bizonnyal képben van az eseményekkel, miután a Disney felvásárolta a Foxt és ezzel újra egyesítette a Fantasztikus Négyest, Deadpoolt és az X-Men mutánasit a Marvellel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)