Hirdetés

Saját órával jelentkezett a 10 éves születésnapját ünneplő TheVR

|

Összefogtak a Twitch hazai királyai és a magyar Evolvens óramárka, az eredmény pedig kifejezetten mutatósra sikeredett.

Hirdetés

Mostanság már nem csak az órák rajongói körében ismert a 2011-ben alapított Evolvens Budapest neve, amely Mezei István fejéből pattant ki, és a prémium ketyegők között megfizethetőnek számító, de minőségi és egyedi darabokkal látja el a vásárlókat.

A magyar márka első alkotása még 2014-ben került piacra, napjainkban pedig már több mint 70 ezer, egyedileg összeállítható kombináció közül válogathatnak náluk az ügyfelek. A paletta legújabb attrakciója a 10. születésnapját ünneplő TheVR előtt tiszteleg, melynek megtervezéséből maga a népszerű csapat is kivette a részét.

Hirdetés

A TheVR saját webshopjában beszerezhető TheVR x Evolvens - 10 Year Limited Edition nem hazudtolja meg a nevét, mivel csupán 50 darab készül belőle, a korlátozott szériáknál megszokott számozott példányokkal. Az órában egy 21 köves automata, vagyis klasszikus mechanikus szerkezettel működő időmérőt tisztelhetünk, 42 órás járástartalékkal.

A webshop ugyan nem írja, hogy pontosan milyen gyártmányú werkről beszélünk, de az Evolvensnél konfigurálható modellek svájci (Ronda) és japán (Miyota) szerkezettel érkeznek, így a TheVR ünnepi darabjánál sem lehet gond a megbízhatósággal. Az ún. szkeletált, vagyis átlátszó számlapos óra kizárólag 44 mm-es átmérőben választható, ezért nem árt hozzá az emberesebb csukló, amin feszülhet a szilikon szíj és nem kottyan meg neki a 130 grammos súly sem.

Az egyediséget nemcsak a Pisti és Jani szignói, valamint a 10. születésnapi felirat fokozza, hanem a számlapon elhelyezett jelzések is, amelyek a Happy Hour és a gaming streamek szokásos időpontjáról emlékeznek meg. A TheVR x Evolvens megjelenése október 24-én esedékes, és darabonként 180 ezer forintot kérnek érte a fiúk, cserébe pedig díszdobozba csomagolják és a nevedet is rágravírozzák minden egyes darabra.

Aki mélyebben is belemászna a limitált modell történetébe, annak a Happy Hour podcast legújabb adásába kötelező fejest ugrania.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)