Hirdetés

Sarah Michelle Gellarnek van egy jelöltje a Buffy reboot címszerepére

|

Világosan megmondta Sarah Michelle Gellar, hogy ő kit látna szívesen Buffy szerepében.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Every Generation a Slayer Is Born: How Buffy Staked Our Hearts című kötet, ami a Buffy the Vampire Slayer, avagy Buffy, a vámpírok réme kultsorozat háttértörténetéről mesél, és azt boncolgatja, milyen kulturális hatásai voltak az összesen hét évadot megélt, 1997 és 2003 között futott szériának. 

A tévésorozat egykori főszereplője, a Buffy Anne Summerst alakító Sarah Michelle Gellar pedig a kötet szerzőjének, Evan Ross Katznek árulta el azt, ő személy szerint kit látna szívesen egy esetleges Buffy, a vámpírok réme rebootban.

Hirdetés

Gellar úgy gondolja, hogy épp itt lenne az ideje egy rebootnak, hiszen pontosan 25 évvel ezelőtt indult el anno az eredeti tévésorozat. Elmondta, hogy szerinte Zandaya lenne a legjobb választás egy új Buffy szerepére, ő mindenképpen a Pókember filmek és az Eufória sztárjára szavazna. 

Fontos megjegyezni, hogy egyelőre még semmilyen hivatalos bejelentés nem történt, nem készül jelenleg egy új Buffy sorozat, azonban régóta pedzegeti már a Fox (avagy immár 20th Century Studios) azt, hogy rebootolni kellene a szériát. Ebben 2018-ban még az eredeti alkotó, Joss Whedon is benne volt. Az eltelt években azonban annyi vád látott napvilágot, annyi színész beszélt arról, milyen szörnyen bánt velük Whedon a forgatáson, hogy valószínűleg a 20th Century Studios mögött álló Disney nem szívesen dolgozna együtt vele.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)