Hirdetés

Végül nem kerül mozikba az új Scooby rajzfilm

|

Egyből a VOD-szolgáltatók kínálatában fog megjelenni az új Scooby-Doo animációs film.

Hirdetés

A Warner Bros. tegnap bejelentette, hogy a koronavírusjárvány miatt, illetve az ehhez kapcsolódó mozibezárásoknak köszönhetően végül nem küldi ringbe a megszokott módon az új Scooby (eredeti címe szerint Scoob!) animációs filmet. 

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Scooby nem kap klasszikus mozis premiert, helyette egyből a digitális platformokat, VOD-szolgáltatókat célozza meg. Ebben a formában egészen pontosan május 15-én fog megjelenni. Árazása hasonló lesz az összes többi friss VOD premierhez, azaz 20 dollárért cserébe kibérelhetjük egy 48 órás időszakra, amely alatt akárhányszor újranézhetjük, illetve lehetőség van 25 dollárért cserébe örökre is bezsebelni a digitális verziót bizonyos platformokon - ilyen árkülönbség mellett mondjuk fura lenne, ha valaki az első opciót választaná. 

Ann Sarnoff, a Warner Bros. ügyvezető igazgatója elmondta, már nagyon várják, hogy újra a mozikban mutathassák be új filmjeiket, de amíg erre nincs lehetőség, kreatív gondolkodásmódra és alkalmazkodási készségre van szükség a cégnél. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)