Hirdetés

Snoop Dogg iparágat sokkoló híre: abba akarja hagyni a füvezést

|

420 kérdésünk is lenne a bejelentés kapcsán, de Snoop Dogg esetében, akinek szinte védjegye a spangli szinte már szóhoz sem jutunk.

Hirdetés

Átlagos reggel. Az ügyeletes szerkesztő (én) fáradtan, őszi szürkeség egykedvűségében olvassa a híreket, fórumokat, közösségi médiát, vadássza a témát, keresi a klikkre érdemes sztorikat (nem bulvárosodik csak úgy magától az oldal, ezért keményen teszünk, izzadunk, önfeláldozunk), aztán egyszer csak beüt a sokk. Ott virít a poszt teljes valójában Instán, amelyet ötször is megnéz egymás után, szemét dörzsölve, annyira hihetetlen az egész. 

Talán mind emlékszünk még a Battlefield 1 parádés bemutatójára, ahol több beállt celebet láthattunk egyszerre élőben, mintsem azt bölcselmünk álmodni képes (ne zavarjon össze senki a Shakespeare utalás, ez még mindig egy bulvár hír). Snoop Dogg ott is parádésat alakított, de a gamerként és streamerként is legendás rapper eleve spanglival együtt jelenik meg kb. bárhol, bármikor. Ám a jelek szerint nagyon komoly döntést hozott meg most.

Hirdetés

Nehezen fogható fel elsőre, de ténylegesen ezt osztotta meg Instán:

Vagyis hosszas latolgatás, és a családdal közös egyeztetés után Cordozar Calvin Broadus Jr. úgy döntött, hogy leteszi a füvet, és kész. Azt kéri, mindenki tartsa tiszteletben a privát szféráját, nem is reagált sajtómegkeresésekre azóta sem. Nehezen hiszik el rajongói (vagy úgy egyáltalán bárki), hogy valóban egyik pillanatról a másikra képes lehet ilyen szintű cuccozás után leállni, az egész poszt kompozíciója is legalábbis gyanúsan trollkodás szagú, főleg, hogy a rappernek üzleti érdekeltségei is vannak az amerikai fűpiacon.

Bárhogy is, ha kicsit is komolyan gondolja, főleg a családja miatt, akkor a lehető legjobbakat kívánjuk neki. 

Ti mit gondoltok erről?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)