Hirdetés

Solo: Egy Star Wars történet - újabb előzetes futott be

|

Ha eddig nem tetszett, nem ettől fogod megszeretni, de ha rá vagy pörögve a Solo filmre, akkor jól fog esni az új tévés spot, ami pár új képkockát is mutat.

Hirdetés

Május 24. nincs is már olyan messze, és mivel a Bosszúállók lázban fetreng éppen a nagyvilág (tényleg elképesztő számokat produkál a film), muszáj valahogy érthetővé tenni, hogy bizony Star Wars is van még a világon. Nem tudható, hogy a fiatal Han Solo kalandja mennyire válik be, de most egy újabb előzetes nézhető róla.

Hirdetés

Pár új képkocka is akad benne, de amúgy hozza az eddigi hangulatot, Alden Ehrenreich még kacsint is egy elegánsat, mi pedig reménykedünk, hogy nem csak ez lesz színészi kelléktára. Nézzétek meg az új tévés spotot:

Ne tévesszen meg senkit a fenti kép, nálunk május 24. lesz a premier. Ott lesztek rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)