Hirdetés

Pókember: Hazatérés - egy meglepő ellenfele is lesz Peternek

|

Ugyan a főattrakció kétségtelen Keselyű lesz, nem ő az egyetlen, aki terrorizálni szeretné New York utcáit.

Hirdetés

Az IGN.com újságírója abban a megtiszteltetésben részesülhetett, hogy bejárhatta kicsit a Pókember: Hazatérés díszleteit, és közben kiszedett néhány infót a film készítőiből. Mint kiderült, nem csak Adrian Toomes fog fejfájást okozni kedvenc falmászónknak. Aki a film megjelenéséig szeretné kerülni a spoilereket, az most lapozzon is tovább.

A Homecoming Pókember bemutatkozója az MCU-ba, és mint olyan, az ellenfelei közül is többeket meg fogunk ismerni, mint például Shockert és Tinkerert is. Utóbbiról még nem sok mindent tudunk, de Shocker azzal fog igazán meglepetést okozni, hogy milyen fegyvert használ.

Az ikonikus kesztyűket ugyanis már láttuk a Marvel filmes univerzumában. Emlékszik még valaki azokra a fura kiegészítőkre, melyek segítségével Crossbones kis híján agyonverte a Kapitányt?

Na, ezekből lesz Sokkoló fegyvere. A főgonoszunk, Keselyű egy olyan céget üzemeltet, ami szuperhősök küzdelmei után hátrahagyott kütyüket javít és árul. Így került hozzá Crossbones erősítője, amiket egy kis átalakítással a Shocker fog majd használni.

Toomes munkahelye gyakorlatilag az MCU szeméttelepe, ahol földönkívüli technológiáktól Dark Elf fegyverekig van minden (a S.H.I.E.L.D. ügynökeiben láttuk már, hogy milyen jó vége is van az ilyennek, pláne miután kiderült, hogy Tahiti milyen varázslatos hely). Sok fura felszerelés fog még kikerülni onnan.

Mindig érdekesek az ilyen apró kapcsolódások. Alig várjuk, hogy láthassuk Mysterio megszületését, de ő még valószínűleg 1-2 filmmel odébb lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)