Hirdetés

Spin-off őrület: saját sorozatot kap Az ifjú Sheldon két karaktere

|

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy spin-offot kap az Agymenők spin-offja.

Hirdetés

Sokak kedvenc sitcomja, az Agymenők 2007. és 2019. között futott a CBS-en, de a rajongóknak egy másodpercig se kellett elbúcsúzniuk a szereplőktől, ugyanis a magyar tévécsatornák is szünet nélkül ismétlik, és streamingen is megtalálható: az HBO Maxon pörgethetitek végig mind a 12 évadot. 

Amiképpen az Agymenők mellékszálát, a 2017-ben indult Az ifjú Sheldont is, amely - ahogy a cím is mutatja - Jim Parsons karakterének fiatal éveire és a családjára koncentrál. A spin-off eddig hat szezont ért meg, a hetedikkel azonban elbúcsúzik a nézőktől, de a rajongóknak még így sem kell végleg elköszönniük kedvenceiktől, mivel a CBS zöld lámpát adott egy meglepő vadhajtásnak. 

Aki nem látta Az ifjú Sheldon eddigi évadait, az óvatosan olvasson tovább, spoileresen folytatjuk!

Hirdetés

Sheldon bátyja, Georgie (Montana Jordan) óvatlan volt, ezért a nála jóval idősebb Mandy (Emily Osment) teherbe esett, ez pedig komoly felfordulást okozott mind Georgie családjában (többek között mélyen vallásos édesanyja miatt), mind a lány famíliájánál (ahol Mandy nem jön ki az anyjával). A világra jövő baba pedig még nagyobb kihívások elő állítja az ifjú szülőket. Ebben a felállásban láthatott potenciált a CBS, ugyanis zöld utat adott egy Georgie & Mandy spin-offnak, amelyben természetesen Montana Jordan és Emil Osment is visszatérnek a szerepeikben. 

Az új sorozatért Az ifjú Sheldon alkotógárdája (Chuck Lorre, Steven Molaro és Steve Holland) felel, és nem is kell rá sokáig várnunk, ugyanis a CBS a 2024/2025-ös tévés szezont célozza meg a projekttel. Az "anyaszériával" szemben a Georgie & Mandy nem egy-, hanem többkamerás sitcom lesz. Egyelőre nem derült ki, hogy a Cooper családból kik fognak felbukkanni a spin-offban, de azt megerősítették, hogy Az ifjú Sheldon fináléjában feltűnik a narrátorként végig jelenlévő idősebb Sheldon (Jim Parsons),  valamint a felesége, Amy (Mayim Bialik) is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)