Hirdetés

Feltűnhet Kirk kapitány a Star Trek Discoveryben?

|

A sorozat színészei közül nem mindenki szerint működne jól az, ha William Shatner egyszer csak felbukkanna a történetben.

Hirdetés

Hosszú idő után végre újra visszatért a Star Trek a tévébe a Star Trek Discovery képében és habár vegyesek a vélemények arról, hogy méltó utódja-e a klasszikus sorozatoknak, azért jó ismét találkozni a jól ismert sci-fi univerzummal. Természetesen felmerül ilyenkor az is, hogy korábbi szereplők esetleg feltűnhetnek a sztoriban, de ez nem mindenki szerint lenne jó ötlet.

Hirdetés

A Gabriel Lorca kapitányt megformáló Jason Isaacs nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy az ismerős arcok felbukkanása a történetben szerinte teljesen megtörné az illúziót:

"Valaki korábban már kérdezte, hogy melyik létező sorozatból szeretnénk viszontlátni valakit. Szerintem, ha az ember egy igazán jó sorozatot néz, akkor olyan érzése támad, mintha bepillantást nyerne egy másik világba. Ha sztárok vendégszerepelnek a sorozatban, az kirántja őket az élményből és úgy fogják érezni magukat, mintha egy Saturday Night Live jelenetet néznének."

Isaacs szerint logikai problémák is adódhatnak ebből, hiszen ha pl. William Shatner feltűnne James T. Kirk kapitány szerepében, annak nem lenne semmi értelme, hiszen a Discovery 10 évvel az eredeti sorozat előtt játszódik, amelyben Kirk még 23 éves volt.

Ti mit gondoltok? Tönkretenné az élményt egy-egy vendégszereplő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)