Hirdetés

Elárvereznek egy eredeti Star Trek űrkompot

|

A Star Trek Enterprise sorozat egyik űrkompjára akár te is lecsaphatsz, persze csak akkor, ha rá tudsz áldozni a relikviára egy családi ház árának megfelelő összeget.

Hirdetés

A 2001 és 2005 között futó Star Trek: Enterprise sorozathoz mindössze két életnagyságú űrkomp készült, és ezek közül most az egyiket árulja valaki az Ebay-en. Ahogy azonban azt előre sejteni lehetett, egy igazi vagyont kell kifizetnie annak, aki haza szeretné vinni ezt a relikviát. 

Nem kevesebb, mint 150 ezer dollárért (vagyis nagyjából 43,1 millió forintért) kínálják a Shuttlepod One kompot, amiben három külön szekció várja rengeteg villogó fénnyel és nyomkodható gombbal a jövendőbeli vásárlót. Ha esetleg a "Buy It Now" gomb felett pihentetnétek a kurzort, akkor azt azért ne felejtsétek el mielőtt rányomtok, hogy valahogy a szállítást is meg kell majd oldani az Egyesült Államokból. Bár végül is aki több mint 43 millióért vesz űrkompot, annak valószínűleg ez sem jelenthet majd gondot. 

Az aukció február 14-én véget. Kíváncsi vagyok, végül lecsap-e rá valaki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)