Hirdetés

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker - nem közvetlen az előző rész után járunk majd

|

A messzi-messzi galaxisban is eltelt egy kis idő a két film között.

Hirdetés

A Star Wars Celebration nyitó paneljén rögtön megkaptuk a Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker címét és az első trailert is, de magáról a filmről is beszélt egy kicsit a rendező, J.J. Abrams.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy lesznek olyan képességek, amikkel eddig nem találkoztunk az univerzumban (mind például Luke projekciója az előző részben), és az is kiderült, hogy nem ott veszi fel a fonalat a film, ahol az Episode VIII letette:

Eltelt egy kis idő az előző film óta. Ez egy olyan kaland lesz, amire a csapat együtt indul el. A film egyik legjobb része a karakterek közti dinamika. Egyszerűen csodálatosak együtt. Nagyon izgatottan várom, hogy ezt végre ti is láthassátok.

Ez idő alatt valószínűleg Rey-nek volt ideje belelapozni azokba a könyvekbe, amiket a Jedi templomban talált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)