Elképesztő fénykard-párbaj a vívó-világbajnokságon (videó)

|

Bár az ember nem feltétlenül számít fénykardokra egy profi vívóknak rendezett versenyen, mégis egy ilyen eseményen adtak elő Star Wars-rajongók egy zseniális koreográfiát.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő Erő premierjéhez közeledve gyakorlatilag az egész évet Star Wars-lázban töltöttük, így nem éppen meglepő módon a filmsorozathoz kapcsolódó rajongói alkotásoknak sem vagyunk híján. Az egyik elképesztő videó Oroszországból érkezett.

Moszkvában rendezték ugyanis idén a vívó-világbajnokságot, ahol a sportesemények közben egy elég különleges előadást is láthattak, akik kilátogattak. Két elkötelezett Star Wars-rajongó mutatta meg azt a fénykard-párbajt, amit valószínűleg nem éppen rövid ideig tartott begyakorolni, nem kis részben az őrült gyors tempónak köszönhetően. Mivel az eredeti felvételen a helyszínen játszott zenét hallhatjuk, egy másik rajongó kicserélte a videó hangját, hogy a párbajhoz illő zenével és a fénykardoktól megszokott hangeffektekkel is megnézhessük a remek koreográfiát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!