Hirdetés

Látványos videón nézhetjük meg, hogy épülhet fel a Halálcsillag

|

Ez a rajongói videó hihetetlenül látványosan mutatja be, hogy milyen lehetett a Halálcsillag felépítésének folyamata az elejétől kezdve.

Hirdetés

A Halálcsillag egyértelműen az egész Star Wars franchise egyik legfelismerhetőbb szimbóluma, több epizódban is fontos szerepet játszott, viszont arról kevés szó esett, hogy egy ilyen monumentális építményt mégis hogyan sikerült felépíteni. (És ezt hogy nem vették észre a lázadók már az elején?)

Hirdetés

Ugyan a Rogue One során nyerhettünk némi bepillantást a folyamatba, viszont a Vimeo egyik felhasználója ezt még mindig kevésnek érezte, úgyhogy el is készítette azt a timelapse animációt, ami az ő elképzelései szerint ábrázolja az építkezést, természetesen egy kicsit felgyorsítva.

A videó valószűnileg egyszerüsíti a konkrét lépéseket, viszont tagadhatatlan, hogy a modell ettől függetlenül iszonyatosan részletgazdag és elismerésre méltó.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)