Hirdetés

John Boyega csak két feltétellel térne vissza a Star Wars franchise-hoz

|

Sorozatban semmiképp nem akar szerepelni a Finnt alakító színész.

Hirdetés

Egyértelműen Daisy Ridley járt a legjobban azzal, hogy főszerepet kapott az új Star Wars trilógiában, de jól megy a szekér Oscar Isaac-nek és Adam Drivernek is. John Boyega szintén forgat, de őt nem támadják ajánlatokkal olyan mértékben, mint társait. Ugyanakkor ő sem maradna Finn szerepénél, és ha mégis visszatérne, nem mondana azonnal igent.

Hirdetés

Egy interjú során megkérdezték, Isaac-et, Ridley-t és Boyegát, hogy szeretnék-e, ha valamilyen formában folytatódna karaktereik története. Boyega elmondta, Disney+-os sorozatban semmiképp, ő inkább a filmeknél maradna, de ott is csak úgy, ha Daisy és Oscar is vele tartanak, amire, tekintve, milyen sokat dolgozik most a két színész, kevés az esély. Emellett mindketten elégedettek a lezárással, nem látják úgy, hogy érdemes lenne bármely szálat továbbvinni.

Meglátjuk, mi mennyire leszünk elégedettek a december 19-ei premiert követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)