Hirdetés

A Star Trekben folytatnák a Star Wars színészei

|

Megkérdezték az új trilógiai főszereplőit, hogy átigazolnának-e a konkurens franchise-hoz, és csak egyikük mondott nemet.

Hirdetés

A minap a Yahoo! riportere faggatta a Star Wars: Skywalker kora sztárjait, és a kérdések között felmerült, hogy csatlakoznának-e valamelyik jövőbeli Star Trek film stábjához. Érdekes látni, hogy ahányan vannak, annyiféleképpen reagálnak a felvetésre, amire megszállott rajongók már garantáltan fénykardmásolatot rántottak volna, hogy helyben lekaszabolják a pimasz zsurnalisztát szentségtörő gondolataiért.

Hirdetés

Daisy Ridley és John Boyega azonban profikra jellemző higgadtsággal kezelték a helyzetet, s míg kiderült, hogy az épp munkanélküli Rey nagyjából bármire aláírna, Finn nem rajong az ötletért, mert túl sok a szövegelés a Star Trekben. Egészen pontosan olyannak látja, mint egy űrbéli Law & Order epizódot. A Poe Dameront alakító Oscar Isaac sem úszta meg a kérdést, aki simán hajlandó áruba bocsátani magát, mivel él-hal a sci-fiért.

Személy szerint sajnálom Boyega húzódozását, mert tökéletes ferengi lenne belőle. Ti amúgy kit látnátok szívesen a Star Wars filmek gárdájából föderációs egyenruhában, vagy épp klingonnak maszkírozva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)