Hirdetés

Eladó Leia hercegnő eredeti bikinije!

|

Nem mindennapi Star Wars relikvia kerül hamarosan kalapács alá. Leia hercegnő csábos arany bikinijét is megszerezhetik egy közelgő aukció résztvevői.

Hirdetés

A Profiles in History aukciósház legújabb árverés sorozat a messzi messzi galaxis legnagyobb (és legtehetősebb) rajongóit célozza meg. Több mint ötven olyan filmes relikviát bocsájtanak árverésre, melyekért minden Star Wars fanatikus szinte bármit megadna. Az aukció tárgya lesz a Star Wars VI: A jedi visszatér legismertebb ruhadarabja, Leia hercegnő szexi öltözete is.

Igen, most nem valami ócska replikáról van szó, ezt az arany bikinit viselte Carrie Fisher a film forgatásán, mikor Jabba fogságában sínylődött. Brian Chanes, az aukciósház vezetője szerint igaz hogy a falatnyi kis ruhadarab minden kamaszfiú vágyálma, de ne feledkezzünk el arról, hogy egy igazi ikonikus darabról beszélünk. A bikinin kívül az aukción megszerezhetőek a Star Wars filmek fogatásán használt kamerák és forgatókönyvek, modellek és Darth Vader sisakjának első mintadarabjai is.

Az árverés lebonyolítói körülbelül 80 és 120 ezer dollár közé saccolják az aranybikini végső árát, de természetesen lehetetlen megjósolni hogy végül mennyiért is talál gazdát Leia hercegnő rabszolga öltözete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)