Hirdetés

Forgatási fotókon a Stranger Things 4. évada

|

A Netflix kiadott néhány képet a következő szezon egyik legfontosabb forgatási helyszínéről.

Hirdetés

Múlt héten végre kiderült, hogy mi lett Hopper sorsa a Stranger Things 3. évadának drámai befejezése utána. Sokak kedvence a jelek szerint tényleg nem halt meg, de nem a legkellemesebb helyen raboskodik éppen. Ugyan a pontos helyszínt nem nevezték meg, nem nehéz kitalálni, hogy Hopper éppen Oroszországban lengette azt a bizonyos kalapácsot.

Hirdetés

A Netflix egyelőre annyit erősített meg, hogy a negyedik évad egy részét Vilniusban, Litvánia fővárosában forgatták. Vilinusban van egy 115 éves, Lukiškes névre keresztelt börtön, ami fontos helyszíne lesz a folytatásnak. A streaming óriás pedig kiadott pár fotót a is városról és a börtönről, bár egyik sem kifejezetten beszédes:

A sorozat rendezője, Shawn Levy mesélt kicsit az izgalomról, ami a múlt heti videó megjelenését előzte meg:

"Végtelenül hálásak vagyunk Vilinus városának és Litvánia gyönyörű országának vendégszeretetéért. Matt, Ross [Duffer, a sorozat alkotói] és én a briliáns Netflix csapattal karöltve dolgoztunk hónapokig ezen a meglepetésen. A kemény munka abszolút megérte, hiszen végre felfedhettük rajongóinknak az »amerikai« kilétét. És ez még csak a kezdet."

Még mindig nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Stranger Things 4. évada, de egy tavaly év végi tweet legalább annyit megerősített, hogy idén számíthatunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)