Hirdetés

Suicide Squad - még több Joker és Harley a bővített kiadás új előzetesében

|

Elég sokat elárul a Suicide Squad bővített kiadásának új trailere arról, hogy miről is szól majd a 11 percnyi eddig nem látott anyag.

Hirdetés

Sajnos a neten csak elég pocsék minőségben lelhető fel, de megjelent a Suicide Squad bővített kiadásának legújabb trailere, ami kifejezetten izgalmas lehet azoknak, akik némi hiányérzettel távoztak az eredeti verzió vetítéséről.

A néhány, akkor kivágott jelenettel megtoldott verzió ugyanis a legújabb trailer tanulsága szerint többet mutat majd Joker és Harley Quinn duójából, ahogy a folyamatból is, ahogy Harleen Quinzel Joker társává változik. De nem kizárt, hogy Katana karakteréről is megtudhatunk valami újat, ugyanis egy rövid snitt erejéig őt is láthatjuk maszk nélkül, talán neki is jut majd egy-két új jelenet. A bővített változat Blu-ray kiadása hivatalosan december 13-án jelenik meg.

Mit gondoltok, ez a kiadás meggyőzheti a fanyalgókat is, vagy a 11 percnyi extra ehhez nem lesz elég?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)